Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Kuntosali

LAITTEISTO

Technogymin lihaskuntoharjoittelulaitteet ovat sarjassaan maailman johtavia seuraavien ominaisuuksiensa ansiosta:

  • parempi biomekaniikka ja ergonomia
  • käyttäjäystävällisyys
  • laadukas design

Technogymin aerobisista laitteista käytettävissä mm. cross trainerit, kuntopyörät ja juoksumatot, kaikissa varusteina oma multimediapääte, televisiolla, peleillä ja internetillä.

Harjoittelulaitteiden lisäksi saliltamme löytyy vapaita painoja perinteisempää treenausta varten ja funktionaaliselle harjoittelulle on myös varattu oma alueensa.

Jokainen laite sisältää myös lyhyet ohjeet niiden omaamista liikeradoista. Meillä yhdistät modernin kuntosalitreenin myös vanhanaikaiseen lihaskuntoon.

KINESIS STATIONS

Päijät Hämeessä ainutlaatuinen laitekokonaisuus on vertaansa vailla tekemään harjoittelusta hauskempaa, helpompaa ja tehokkaampaa. 

Miltä kuulostaa pystyä tekemään 50minuutin treeni, 25 minuutissa? Kinesis Stationsin avulla tämä onnistuu ja saat samat treenit tehtyä - mutta tehokkaammin, harjoitellessasi nopeammalla tempolla, ilman turhaa laitteiden säätämiseen kuluvaa aikaa poltat myös tehokkaammin kaloreita ja vahvistat hapenottokykyä ja lihaskestävyyttä.

Ainatlaatuiset laitteet eri nivelalueiden vahvistavaan ja nivelystävälliseen kuntoiluun. Mikäli sinulla on vaivaa selässä, lonkassa, polvissa, olkapäissä, niska hartia seudulla? tai missä vain nivelissä - et koskaan ole pystynyt paremmin näitä alueita huoltamaan kuin Kinesis Stations laitteiden avulla. 

Tule tutustumaan ja kokeilemaan, opastamme laitteiden käyttöä veloituksetta.

HYVINVOINTIAVAIN

Wellness Systemsin avulla ohjaajat voivat helposti tallentaa henkilökohtaisen harjoitusohjelman jokaiselle asiakkaalle, seurata heidän tuloksiaan ja kehitystään sekä olla yhteydessä jäseneen monilla eri tavoilla, ilman että hänen tarvitsee kirjoittaa mitään paperille! Suurin osa tiedoista tallennetaan automaattisesti ja digitaalisesti.

Kun käyttäjä asettaa TGS-avaimen laitteeseen, säädetään kaikki juuri hänen ohjelmansa mukaisesti ja hän voi helposti säätää matkaa, vauhtia ja vastusta.

Joillekin käyttäjille voidaan rajata vastusta - esim. henkilöille joilla on fyysisiä vammoja, näin ehkäistään mahdollisen liikarasituksen aiheuttamia ongelmia.

Kaikki harjoitustiedot tallennetaan Wellness Systemiin kun harjoittelet. Toistot, sarjat, vastus, nopeus jne. Harjoituksen jälkeen voit myös tarkistaa kalorinkulutuksesi.

Wellness System näyttää ja ohjeistaa kaikki harjoitukset videon avulla. Terveystietoja voi myös lisätä, esimerkiksi verenpaineen ja kolesteroliarvot, jolloin voidaan tulostaa graafisia esityksiä ja diagrammeja tulevia seurantakertoja ja uutta harjoitusohjelmaa varten. Pääset käsiksi omiin tietoihisi päivityksiä, muutoksia ja raportteja varten.

Voit itse tarkistaa edistymisesi klubilla eli liikuntakeskuksessa päätteistä.

Ota käyttöön avaimen lisäksi myös nettisovellus johon voit täyttää muutkin suoritetut liikunnat:

https://www.mywellness.com/ 

VOI HYVIN - kuntosalin kiertoharjoittelupienryhmät

Koe hauska voi hyvin kierjoiharjoitteluryhmämme, ja kuntosali ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja hauskaa. Ilmanvastuksella toimivat laitteet ovat todella nivelystävälliset ja helpot käyttää, sekä pienryhmässä on hauska harjoitella yhdessä ohjaajan kanssa, joka ehtii ryhmän pienemmän koon ansiosta olla läsnä kaikille harjoittelijoille. Ryhmät poikkeavat perinteisestä ryhmäliikunnasta hauskuutensa ja positiivisen tunnelmansa / ilmapiirinsä kautta. 

Voi Hyvin on ideaali konsepti jos et ole aikaisemmin pitänyt kuntosalista, perinteisestä ryhmäliikunnasta, sinulla on nivelvaivoja ja haluat nostaa peruskuntoa tai poltaa ylimääräisiä kiloja tehokkaasti mutta ystävällisesti. Taatusti helpompaa ja hauskempaa harjoittelua :) 

Voi Hyvin -salissa voit harjoitella myös omatoimisesti, kun salissa ei ole ohjattua ryhmää. 

Lue lisää: http://liikuntakeskuslumo.fi/lahti_voihyvin