Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti        asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Kuukauden treenaaja!

16.11.2015

Kuukauden treenaaja! Marinan tarina

Lue tämän kuukauden treenaajan tarina Marinasta:

"Tässä tarinani. Aloitin Lumossa ohjatuilla tunneilla käymisen. Liikuntaa mielessäni estänyt jalka toimi, kun muistin kylmäpussin tunnin jälkeen. Tiesin, että pitäisi tehdä ”jotain enemmän”. Aloitin muutoksen ruokavaliokokeilulla puoli vuotta sitten. Kun ruokailurytmi räätälöitiin arkeeni sopivaksi, itse ruokavaliota oli helppoa noudattaa. Ilkan säännölliset ”miten menee” viestit ja omat rehelliset vastukset tukivat. Osaan nykyään kantaa eväitä mukanani ja hakea unohtuneiden eväiden tilalle yhtä terveellisiä vaihtoehtoja. Suurin ”mieliteko” on ollut onnistunut ruokavalio, eli täysillä mukana muutoksessa, ei mitään puolitieratkaisuja.

Painonpudotuksen ja paremman olon innoittamana halusin tehdä enemmän ja aloitin kuntosaliharjoittelun Ilkan valmennuksessa. Asia on minulle uusi. Ohjauksessa Ilkka näkee paremmin kuin minä, miten oikeasti jaksan treenata. Treeni on monipuolinen, vaihteleva ja sopivasti haastava. Ohjelmaa muokataan nopeasti, sitä mukaan kun kunto paranee. Oma pääni ei vielä tajua, että painot pysyvät käsissä. Silloin Ilkan ohjaus, varmistus oikeista liikeradoista ja ”tee vielä viisi” -käskyt ovat kultaakin arvokkaampia. Kehitys jatkuu vain ylittämällä rajoja ja haastamalla itseään.
Uskallatko pyytää Lumo Trainerilta apua? entä noudattaa asiantuntijan neuvoja? Uskallatko muuttua tai päästä tavoitteesi? Muista, että PT ei tee työtä puolestasi, vaan neuvoo, kannustaa ja tasoittaa tietä kohti tavoitettasi.
Minä uskalsin. Ilkan ohjauksessa paino on pudonnut 19 kiloa, senttejä on hurjasti vähemmän, vaatekaappi pitää uusia ja koholla ollut verensokeri on palannut normaaliksi. Niin ja se olo, juu aivan upea! Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä. Kiitos Ilkka! 
Tsemppiä syksyyn kaikille liikkujille!
Lumossa vietetty tunti ei ole koskaan turha"

Tsemppiä kaikille Lumolaisille tulevaan talveen!