Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti        asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

UUSI TUNTIVARAUSJÄRJESTELMÄ

05.03.2016

UUSI TUNTIVARAUSJÄRJESTELMÄ Ryhmäliikuntavaraukset uusiutuvat

Hei Lumolaiset,

Pian astuu voimaan kauan huhuttu uusi tuntiajanvarausjärjestelmä. Nettiajanvaraus on siis siirtymässä uuteen järjestelmään kotisivuillamme. Tämä ohjelma on käytössä kokonaisuudessaan 16.3.2016 alkaen. Tämän jälkeen varauksia ei voi tehdä enään vanhan järjestelmän kautta. Saat tunnit edelleen PDF-versiona näkyviin kohdasta Aikataulut.

Kirjautumaan pääset Lumo Lahden kotisivuilta tuntiajanvaraus linkin kautta, mikä sijaitsee sivun oikeassa yläkulmassa. Aluksi klikkaa "kirjaudu"-linkkiä ja rekisteröidy käyttäjäksi. Huom! Uusi järjestelmä toimii sähköpostiosoitteesi kautta. Sähköpostiosoite tulee olla sama kuin järjestelmässämme joten, jos olet vaihtanut s-postiosoitetta viime aikoina, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Olethan myös yhteydessä mikäli sinulla ei ole sähköpostia ja toivot meidän auttavan sinua sen luomisessa. Mikäli olet jo luonut tunnukset, niin tilaa uusi salasana "kirjaudu"-linkin kautta. Uudesta järjestelmästä pääset varailemaan tunteja 7.3.2016 alkaen. Huomioittehan, että mikäli haluat varata paikan tunnille, mikä pidetään ennen 16.3, niin tämä tulee tehdä vanhan järjestelmän kautta. Molemmat kirjautusmislinkit löydät nettisivuiltamme.

 

Lyhyestä virsi kaunis:

Varaukset tunneille ajalle 7.3-15.3.2016 → Vanhan järjestelmän kautta tästä linkistä:

http://extweb53.dlsoftware.fi/index.php?func=la

Varaukset tunneille alkaen 16.3.2016 → Uuden järjestelmän kautta

https://oma.enkora.fi/lumo/reservations2/index = etusivu

 

Mkäli teillä tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ottakaa yhteys vastaanottoon. Autamme teitä mielellämme tämän prosessin aikana. :)