Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti        asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Mitä kuuluu VIP-paketin voittaja Marleena Laine?

13.05.2016

Mitä kuuluu VIP-paketin voittaja Marleena Laine? Lumon VIP-paketin huhtikuun synttäri arvonnassa voittanut Marleena Laine on 27-vuotias suunnittelija. Marleena treenaa traineri Elisan kanssa.

Miten treenisi ovat sujuneet?

Hienosti, vaikka aikani onkin ollut tosi kortilla. Muutin vuoden vaihteen jälkeen Turusta Lahteen, menin hiljattain naimisiin ja muutin mieheni kanssa yhteen. Eli muuttamisen ja häiden jälkeen odotan kovasti saavani tasaisesta arjen rytmistä kiinni. Uskon sen myös vievän taas lisää kuntoiluani eteenpäin.

Onneksi olkoon! Aivan mahtavia juttuja.

Kyllä! Sanos muuta. Vaikka paljon onkin minulle tapahtunut lyhyellä aikavälillä en ole treenaamista unohtanut. Olen pyrkinyt käymään säännöllisesti salilla tai ainakin vähintään tehnyt kävelylenkkejä. Pää ja kroppa kaipaavat treeniä, vaikka kiirettä pitääkin.

Miten treenaat?

Tykkään treenata aika kovaa. Treeni saa siis tuntua. Kovien salitreenien vastapainona teen kevyempiä kävelylenkkejä, kuten edellä jo mainitsin. Mielestäni molempi parempi, eli kovaa ja kevyttä treeniä sopivassa suhteessa.

Millaisia terveisiä lähettäisit Lumon muille asiakkaille?

Tsemppiä kaikille lumolaisille treeneihin, ja vaikka illat jo pimenee niin treenit tuo iloista mieltä päiviin. Näin kun melkein joulukuun puolella jo mennään niin myös mukavaa joulunodotusta kaikille. Kuntosalilla ja jumpissa nähdään! :)

Kiitos Marleena Pasanen (o.s. Laine)!