Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti        asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Ainon huikea onnistumistarina!

09.12.2019

Ainon huikea onnistumistarina! Ainon huikea onnistumistarina!

Olen 25-vuotias Aino. Aloin käymään Lumolla kesällä 2019.

Sitä ennen olin kokeillut erilaisia nettivalmennuksia, dieettejä, kehon puhdistuksia yms, mutta jaksoin noudattaa niitä aina maksimissaan kuukauden, jonka jälkeen innostus lopahti.

Viime kesänä kuitenkin ajattelin, että nyt haluan näyttää itselleni minulla olevan sen verran selkärankaa, että saan tiputettua muutaman kilon painosta pois. Kävin tutustumassa Lumolla ja siellä olikin kesäkampanja, joka sisälsi muutaman pt-tapaamisen ja saliohjelman. Teimme Personal Trainer-Säteen kanssa minulle tavoitteita: 5kiloa painosta pois, kiinteytyminen ja löytää liikunnasta pysyvä harrastus.

Säteen kanssa sain ihan uutta intoa treenaamiseen, ja päätinkin kesäkampanjan päätyttyä jatkaa treenaamista Säteen kanssa. Lisäsin myös hyötyliikuntaa, ja kävin ryhmäliikuntatunneilla. Säteen opastuksella kävimme myös ravintoasioita läpi. Koko tänä aikana en ole kieltänyt itseltäni mitään, ja olen syönyt tavallista kotiruokaa. Lisäsin paljon kasviksia ruokavalioon ja tein päätöksen, että herkuttelisin (kohtuudella) aina viikonloppuisin. Kuitenkin äkkiä huomasin, etten tarvinnutkaan herkkuja edes joka viikonloppu.

Omaa motivaatiota on pitänyt yllä se, että saa treenata ammattilaisen opastuksella erilaisia treenejä ja tuloksia alkaa näkyä. Lisäksi Lumon hyvä ilmapiiri, siistit tilat,monipuoliset välineet ja ryhmäliikunnat houkuttelevat liikkumaan. Kaikki tavoitteet, jotka asetimme ovat täyttyneet.

Nyt uusia haasteita ja tavoitteita kohti :)