Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti        asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE ASIAKKAILLEMME

20.04.2020

TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE ASIAKKAILLEMME TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE ASIAKKAILLEMME

Arvoisat Liikuntakeskus Lumon asiakkaat,

Meille on suuri kunnia, että pysytte asiakkainamme Koronaviruksesta huolimatta.

Haluamme pitää teistä huolta myös kotioloissanne, monille teistä liikunta yksin tai ryhmässä on se kultainen hetki arjessa. Tiedämme, että tilanne on raskas myös monille teille.

Teidän avullanne me varmistamme toimintamme jatkuvuuden myös Koronan jälkeen ja sen, että myös teillä on paikka missä edelleen treenata Koronan jälkeen. Tukenne on siis meille äärettömän arvokasta ja haluamme sydämen pohjasta kiittää teitä.

Poikkeustila jatkuu hallituksen mukaan 31.5.2020 asti ja tämä tarkoittaa sitä, että Liikuntakeskus Lumolla ei valitettavasti voida järjestää liveryhmäliikuntaa ennen poikkeustilan loppumista. Monelle tämä tarkoittaa myös kuntosaliharjoittelusta pidättäytymistä, vaikka salimme onkin auki 24/7.

Me haluamme tarjota teille kaikille lumolaisille, jotka pidätte korttinne voimassa, poikkeustilan ajan mahdollisimman hyvät puitteet etäharjoitteluun ja sen luomiin mahdollisuuksiin:

1. OLEMME TEHNEET INVESTOINNIN TÄYDEN PALVELUN LES MILLS ON DEMANDIIN

Aiemmin olette saaneet käyttöönne Les Mills On Demand palvelun ilmaisversion, joka on jaettu kaikille Les Millsin yhteistyökumppaneiden asiakkaille. Tässä linkissä oli muutamia tunteja sekä videoita.
Les Mills On Demand (LMOD) palvelun normaalisti maksullisessa täysversiossa on saatavillasi KAIKKI Les Mills tunnit, 13 tuntikategoriaa, yli 800 ammattilaisten tekemää treenivideota ja harjoitusohjelmaa, jotka voit tehdä juuri siellä, missä ikinä oletkin puhelimen, television tai tietokoneen välityksellä. Meiltä lainaamanne ryhmäliikuntavälineet pääsevät nyt siis oikeaan käyttöön! Palvelusta löytyy myös omankehonpainolla tehtäviä treenejä enemmän kuin tarpeeksi.

Nyt saat käyttöösi palvelun täysversion pitämällä Liikuntakeskus Lumon jäsenyytesi aktiivisena toukokuun ajan. Tämän linkin avulla pääset pyytämään palvelua itsellesi https://www.lesmillsondemand.com/en_eu/lumo/register. Jotta sinut voidaan hyväksyä, tulee sinun a) olla Liikuntakeskus Lumon jäsen b) jäsenyytesi tulee olla aktiivinen ja sitoudut käyttämään palvelua 31.5.2020 asti asiakkuutesi hinnalla.

Jos olet tauolla, voit pyytämällä pääsyä palveluun, kumota taukosi ja jatkaa suosikki treeniesi parissa kotona 😊 Teemme tarkistukset manuaalisesti, joten palvelun käyttöönotto tapahtuu 3 arkipäivän sisällä pyytämisestä.

2. LIIKUNTAKESKUS LUMO OTTAA KÄYTTÖÖNSÄ FACEBOOK LIVE- RYHMÄLIIKUNTATUNNIT. Tarjoamme Lumolta tuttuja tunteja aktiivisille jäsenmaksuaan maksaville lumolaisille.

20.4.2020 alkaen Marjatta Väänänen ja Piia Partinen vetävät useamman live- tunnin viikossa. Aikataulut julkaistaan jokaiselle viikolle erikseen ryhmässä. Live-tunnit sisältävät mm. Vatsa-pakara-, tabata-, hiit- ja kemppijumppa tunteja. Live-videot myös tietysti tallennetaan ryhmään, jotta asiakkaamme voivat treenailla näitä oman aikataulun mukaisesti. Julkaisemme LUMO Live-tunnit ryhmään myös muita treenivideoita mm. Hiit-, kahvakuula-, sekä syvävenyttely- tunteja.

Mikäli haluat päästä osallistumaan ryhmäliikuntatunteihin, laitathan pyynnön ryhmään linkistä.
https://www.facebook.com/groups/1242605325932956/ .