Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Lumo Lahden toiminta päättyy

15.04.2021

Lumo Lahden toiminta päättyy

Launeen Lumon toimipisteen toiminta päättyy

Aloitimme 2011 Lahden Lumon toiminnan Launeella, suuresta palavasta halusta auttaa ihmisiä innostumaan kuntoilusta ja tarjota liikuntapaikka, jossa kuntoilu voisi olla aidosti vähän hauskempaa ja kivempaa. Tämä taival auttaa tavallisia ihmisiä kuntoilun pariin, sekä tarjota aktiivisille liikkujille rennompi ja kodikkaampi treeniympäristö, on ollut todella mukava ja palkitseva matka näiden kymmenen vuoden aikana.

Viimeinen vuosi on kuitenkin ollut äärettömän raskas koronan kourissa. Kasvavat haasteet ovat johtaneet nyt tilanteeseen missä emme enää ole voi jatkaa Launeen toimipisteen toimintaa. Haikein mielin minun täytyy teille ilmoittaa, että Launeen Lumon toimipiste lopettaa toimintansa 30.4.2021.

Lumo Lahden asiakkuus jatkuu Fressi Lahdessa ja Lumo Nastolassa 1.5. alkaen, asiakkuuteesi ei siis tule muita muutoksia, kuin osoitteen puolesta missä liikuntaa harrastetaan. Voit liikkua molemmissa Fressissä ja Nastolassa halutessasi yhtä aikaa. Sopimuksesi ja kaikki sen ehdot säilyvät ennallaan.

Lumo Nastolan keskuksen osalta ei ole mitään muutoksia toiminnassa, vaan toiminta jatkuu ihan normaalisti.

Toivon suurin sydämin, että kaikki te ihanat asiakkaat viihdytte loistavasti Fressi Lahdessa, ja huomaatte kuinka viihtyisä ja mukava liikuntapaikka se on.

Riippumatta korttityypistäsi, saat yhteistyön kautta Fressillä käyttää kaikkia palveluita ja liikkua koko aukioloajan, eli esim. kuntosalikortilla saat käydä myös ryhmäliikunnassa ja päiväasiakkaana saat käydä myös iltaisin liikkumassa – tämä etu on voimassa niin kauan, kun pidät asiakkuutesi voimassa!

Toivon, että kaikki teistä lähtevät ainakin kokeilemaan Fressiä liikuntapaikkana ja hyödyntämään nyt tarjoilla olevat edut, erityisesti nuo kaksi ilmaista treenikuukautta!

Älä anna koronan lannistaa vaan pidä itsesi liikkeellä.

 

Liikuntaoikeus Fressi Lahteen 1.4. alkaen

1.4. alkaen kaikilla Lumon asiakkailla on rajaton oikeus käyttää Lahden Fressin palveluita. Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Fressin kanssa, joka tuo Lahden hienoimman ja moderneimman liikuntakeskuksen, sekä kaikkien muiden Fressien palvelut käyttöösi. Lisäksi tarjoamme yhteistyön kautta todella suuria etuja sinulle!

Etusi:
*Edut edellyttävät avainkortin aktivoimista Fressi Lahteen

  • 2kk ilmaiseksi! Jokainen Lumo Lahden asiakas tulee tänä vuonna saamaan kahden kuukauden liikunnat ilmaiseksi, liikuntaoikeus on aktiivinen koko tuon veloituksettoman jakson! Ilmaiset liikuntakaudet: 09.07.-06.08.21 ja 1.10.-31.10.21
  • Veloituksettoman Personal Trainer -tapaamisen (50min) valitsemallesi Fressi Trainerille/Fysioterapeutille Lahdessa
  • Lumo -tuotepaketti 0€, sisältäen:
  • Lumo pyyhe
  • Lumo juomapullo
  • Lumo retkisetti salaattikulho
  • Lumo t-paita
  • Lumo sateenvarjo
  • Lumo nappikuulokkeet

Tuotepaketti nopeimmille niin kauan, kuin tuotteita riittää.

 

Miten pääsen Fressille liikkumaan ja onko sielä minulle sopivia palveluita?

Klikkaa linkkiä niin valtuutat meidät antamaan asiakastietosi Fressille kulunvalvontaa ja ryhmäliikuntavarausta varten. Samalla varmistat yllä mainitut edut, ja että sopimuksesi pysyy voimassa täysin samoin ehdoin ja hinnoin, nyt ja tulevaisuudessa Fressillä.

Kun olet tämän tehnyt on sinulla 1.4. alkaen kaikki Fressin palvelut käytettävissä, Lumo Lahden palveluiden ohella samanaikaisesti.

Nykyinen kulkuavaimesi toimii Fressillä, ja voit varata ryhmäliikuntatunteja myöhemmin toimitettavan ohjeistuksen mukaisesti.

Fressiltä löytyy erittäin kattava ja monipuolinen kuntosali jonka laitevalikoimasta löydät hyvin vastaavat laitteet kuin Lumolla (sekä naisille oma sali), cross training, loistavat ja innostavat ryhmäliikuntatunnit, infrapuna- ja tavalliset saunat, porealtaat, jopa Niqama selänhoitotuoli ja hierontatuolit ovat tutusti käytettävissäsi

Senioreille löytyy Lumon tunteja vastaavat tunnit päiväsaikaan, voit kysellä Lumon tai Fressin vastaanotosta lisää.

Lastenmaailma – Lasten Fressi - löytyy ja on veloitukseton Lumon asiakkaille.

Myös FressiTV etäliikunta on käytettävissäsi kattavasti, jolla voit näin korona-aikaan hyvin täydentää liikkumistasi.

Lumon asiakkaana saat veloituksettoman 50 min Personal Trainer/Fysioterapeutin tapaamisen Fressille, tämä huomattava etu kannattaa nyt hyödyntää ja pääset samalla tutustumaan kuinka osaavia ja mukavia trainerit ovat Fressillä.

Muista myös, että sinulla on täysi pääsyoikeus niin Ankkurin Fressiin, kuin kaikkiin Suomen Fresseihin.