Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Lumo on tehty meille tavallisille ihmisille

Se on paikka, jossa toteutetaan sen tyyppistä terveyttä edistävää liikuntaa, mitä asiakkaat haluavat. Ei sitä mitä ketju-omistajat vaativat.

Tarjotaan paikka ja liikuntamahdollisuus myös niille, jotka eivät viihdy perinteisillä kuntosaleilla, syystä tai toisesta. Paikka, jossa autetaan kaikin tavoin jokaisen asiakkaan omien unelmien, tavoitteiden ja toiveiden saavuttamisessa.

Paikka, jonne on mukava tulla ja tavata ystäviä ja solmia samalla uusia kumppanuuksia. Paikka, jossa palautetta halutaan ja kaivataan palvelun parantamiseksi. Tehokasta liikuntaa niille, jotka ovat elämässään kiireisiä, kuten esimerkiksi pienten lasten äideille.

Hyvinvointia myös senioreille. Paikka, jossa liikunta on hauskaa!

Ohjattua liikuntaa: Lumon ohjatut tunnit / ryhmäliikuntatunnit sopivat kaikille, ikään ja kokoon katsomatta. Lisäksi tarjoamme pienryhmävalmennusta Voi Hyvin-ryhmissämme - ryhmien tarkoitus on tehdä liikunnasta helpommin lähestyttävää, vähemmän aikaa vievää ja tehokkaampaa.

Lumo Trainer Olivatpa yksilölliset tavoitteesi mitä tahansa, Lumo Trainer auttaa sinua. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla löydät itsestäsi aivan uudenlaisen innon ja halun pitää yllä ja kohentaa terveyttäsi.

Omatoimista liikuntaa: Käytössäsi ovat erittäin laadukkaat  lihaskuntoharjoittelulaitteet ja laaja vapaapainoalue. Hierovat tuolit ja tavallinen sekä infrapunasauna ovat myös veloituksetta käytössäsi kuntosalillamme!