Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Lumo Trainer -palvelulla onnistut!

Lumon kuntosali

Lumolta löydät modernit lämmittely- sekä treenilaitteet, mitkä sisältävät oheispalveluiden lisäksi myös ohjeet liikkeistä. Meillä voit katsoa vaikkapa lempi TV-ohjelmaasi kuntopyörällä polkiessa. Meiltä löydät myös laajan vapaapainoalueen, missä voit testata / harjoitella sinun itse haluamallasi tavalla. Näissä tiloissa on hyvä mahdollisuus suorittaa myös treeninjälkeiset venyttelyt.

Ryhmäliikuntasalimme sekä Voi Hyvin- tila ovat myös vapaassa käytössä, jos haluat niitä hyödyntää. Välinevalikoimamme on laaja, joten kunhan muistat viedä tarvikkeet paikalleen, niin voit treenata juuri siinä tilassa, missä haluat.

Laitteisiin saat aina opastusta tarvittaessa Lumo Trainereiltämme. Kuntosalin jälkeen on hyvä käydä rentoutumassa tavallisessa saunassa tai vaikkapa infrapunasaunassa. Tee kuntosalikokemuksesta monipuolinen ja eritoten nautinnollinen!

 

Yhdessä treenaamaan Lumo Trainerin kanssa

Kaipaatko seuraa kuntosalille? Parasta seuraa on Lumo Trainer - sinun valitsemasi! Heidän avullaan saat tarvittavaa uudistusta / potkua / motivaatiota treeneihisi niin kuntosalin kuin ehkä myös ryhmäliikunnan puolella.

Ammatilaisten Lumo Trainereiden neuvoja toimivaan, omatoimiseen, terveelliseen ja oikein liikkein tehtyyn harjoitteluun. Noudattamalla neuvoja et riko jäseniä tai saa ylimääräisiä kipuja, vaan harjoittelet turvallisesti ja itsellesi sopivan tehokkaasti. Sinä määräät tahdin! 

Lue lisää kohdasta LUMO Trainer !