Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Lihaskunto

 

LES MILLS GRIT®

Kyseessä on nopea ja intensiivinen kardiotreenimuoto, jonka aikana motivoidut haastamaan sekä fyysisiä, että henkisiä rajojasi 30 minuutin ajan. Tunti rakentuu eripituisiin työosioihin eli intervalleihin, joiden aikana tavoitellaan maksimaalista treenitehoa. Intervalleja on vaihdellen ohjelmasta 6-8. Palautukset pidetään lyhyinä, jotta tunti pysyy tehokkaana.

GRIT® tunneille osallistuminen 1-2 kertaa viikossa parantaa merkittävästi kuntotasoa sekä vähentää kardiovaskulaarista riskiä. Pääset haastamaan fyysisiä rajojasi räjähtävän musiikin tahdissa, motivoivan coachin eli valmentajasi seurassa.

LES MILLS GRIT® sisältää kolme erilaista suuntausta – Strength (levytangot ja käsipainot), Cardio (omankehonpaino) ja Athletic (lauta, levypainot). 

 

VATSA- PAKARA

Helppo ja tehokas keski- ja alavartaloa muokkaava tunti. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja lyhyistä loppuvenyttelyistä. Tunnilla hyödynnetään vastuksena oman kehon painoa tai käsipainoja  Tunnin pituus: 40 min/50 min.

  

LESMILLS BODYPUMP®

Maailman suosituin ryhmäliikuntatunti. BODYPUMP® -tunnilla tehdään tehokas lihaskestävyysharjoitus levytankoa, levypainoja ja steppilautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä lainkaan askelkuvioita, joten tunti sopii erinomaisesti myös miehille. Tunnin kesto 30/45/60 min.

 

MUOKKAUS

40/50 minuutin mittainen lihaskuntoharjoitus. jossa alkulämmittelyn jälkeen kehoa lähdetään muokkaamaan kokonaisvaltaisesti levypainoja ja käsipainoja apuna käyttäen. Liikkeet tehdään aina selkeästi tiettyyn lihasryhmään kohdistaen ja tiedät varmasti, missä lihaksessa treenin tulee tuntua. Tule rohkeasti kokeilemaan! 

 

TEHOMUOKKAUS

Monipuolinen 50 minuutin tehotreeni, joka pitää sisällään kokonaisvaltaisen kehoa muokkaavan lihaskunto-osuuden ja lisäksi sykkeennosto-osuuden.  Vie kehosi toimintakyky uudelle tasolle.