Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Pilates,jooga,kehonhuolto

 

LESMILLS BODYBALANCE®

BODYBALANCE on saanut vaikutteita joogasta ja pilateksesta. Tunti on harmooninen, rauhallinen ja ihana, mutta kuitenkin haasteita tarjoava. Joka tunnin loppuun tehdään rauhallinen loppurentoutus. Tunnin kesto on 55minuuttia ja ohjelma vaihtuu 3 kuukauden välein, kuten kaikki LesMills tuoteperheen tunnit.

 

PILATES

Pilates on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jonka tarkoituksena on vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia. Myös lantionpohjalihakset ja kylkivälilihakset vahvistuvat ja kehon kireimmät lihakset venyvät.

Tunnilla rauhoitutaan harjoittelemaan oman hengityksen tahtiin ja tunnistamaan omalle keholle luonteva ja ihanteellinen tapa liikkua. Harjoittelun avulla ryhti paranee ja erilaiset vaivat kuten lihasjännitys helpottuvat. Pilates sopii kaikille ja on erityisen terveellistä selkävaivoista kärsivälle.

 

SYVÄVENYTTELY

Rentouttava, jokaiselle sopiva kehonhuoltotunti, jonka tarkoituksena on tehostaa kehon palautumista ja lisätä liikkuvuutta. Tunnin alussa tehdään lämmittely avaavilla liikkeillä, jotta pitkät venytyssarjat sujuisivat helpommin. Lopuksi tunnilla rauhoitutaan ohjattuun rentoutukseen. Tunnin kesto 50/60min

 

TOIMINNALLINEN VENYTTELY

30/40 min toiminnallinen liikkuvuusharjoitus, jossa käydään koko keho läpi rauhallisia pumppaavia liikesarjoja hyödyntäen. Tunnilla tehtävät dynaamiset venytykset tehostavat aineenvaihduntaa ja lisäävät lihaskalvojen joustavuutta, jolloin kiristykset ja kolotukset vähenevät. Tunti sopii palauttavaksi harjoitukseksi esimerkiksi lihaskuntoharjoituksen jälkeen tai itehtäväksi tsenäisenä harjoituksenaan.

 

YIN JOOGA

Rentouttava ja avaava joogaharjoitus. Yin joogalle on tyypillistä passiiviset asennot kevyellä, pehmeällä venytyksellä tietoiseen läsnäoloon perustuen. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 2-5 minuuttia, jolloin sidekudos pääsee venymään ja mieli rauhoittuu. Yin jooga vapauttaa stressiä sekä kehosta että mielestä ja siten auttaa palautumaan arjen kuormituksesta sekä muista liikuntasuostituksista. Tunnin kesto 60 min.

 

PILATES & KEHONHUOLTO

Tunnilla yhdistetään pilateksen kehonhallintaa parantavia liikkeitä sekä huolletaan kehoa monipuolisesti apuvälineitä, kuten keppiä ja rullaa käyttäen. Tuntiyhdistelmä on tehokas, mutta rauhallinen. Tunnin kesto 60 minuuttia.