Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Voimala-tunnit

Voimala-tunnit pidetään aina Lumon toiminnallisessa Voimala-salissa. 

 

VOIMALA CROSSTRAINING 

Kovatehoinen kiertoharjoittelutunti, jolla pääset haastamaan ja ylittämään itsesi! Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn sekä lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävän työosuuden.

Tunnilla tehdään toiminnallisia liikkeitä, joissa monta lihasryhmää on yhtä aikaa töissä. Välineinä tunnilla käytetään vaihdellen kahvakuulia, soutulaitetta, voimaköysiä, boxeja, levytankoja ja trx-laitetta. Tunti pidetään Lumon Voimala-salissa. Tunnin kesto 50 min. 

 

VOIMALA MUOKKAUS

Koko vartalon lihaksia muokkaava tunti, jossa keskitytään moninivel- ja eristäviin liikkeisiin huoioiden  sekä isot että pienet lihasryhmät. Lihaskuntoliikkeiden välissä tehdään välillä sykettä nostattavia harjoituksia. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo kokeneemmillekin liikkujille. Tunnin kesto 40min/50min.

 

VOIMALA NISKA-SELKÄ (Huom. Niska-Selkä tällä hetkellä isossa ryhmäliikuntasalissa)

Rauhallinen, mutta tehokas tunti, jossa vahvistetaan laaja-alaisesti syviä ja pinnallisia vatsalihaksia, ala- ja yläselkää sekä niskan ja kaulan tukilihaksia.

Tunnin tavoitteena on parantaa ryhtiä sekä kuntouttaa ja ennaltaehkäistä niska-hartia ja selkävaivoja. Harjoitteet tehdään tekniikkatarkasti ammattitaitoisen ohjaajan opastuksessa. Tunnin kesto 40/50 min.