Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Tuloksiin ammattilaisen avulla

Kaipaatko seuraa treeneihin? Mitkä ovat tavoitteesi kuntoilun suhteen? Olivatpa yksilölliset tavoitteesi mitä tahansa, Lumo Trainer auttaa sinua joka vaiheessa. Saat tutustumiskerran nyt hintaan 25 €! Tule ja testaa.

Lumo Trainer takaa tavoitteesi ja onnistumisen

  • Kärsit niska- tai selkäkivuista
  • Haluat pudottaa tehokkaasti ja turvallisesti painoasi
  • Teet istumatyötä tai olet paljon tietokoneella
  • Haluat kehittyä omassa lajissasi, mm. golf, tennis, tanssi, fitness
  • Uutta potkua harjoitteluun
  • Olet ensimmäistä kertaa kuntosalilla
  • Yksityistunti Kahvakuulailussa

Mihin tavoitteeseen sinä haluat päästä? Yllä on vain muutama monista haaveista / tavoitteista. 

Haluatko juosta maratonia? Sitoa itse jälleen kengännauhasi? Haluatko saada enemmän irti omasta lempilajistasi? Oletko menossa naimisiin tai haluatko muuten päästä kuntoon? Jotkut haluavat laihtua. Jotkut haluavat lisämotivaatiota tai ravitsemusvinkkejä. Lumo Trainer harjoittelee sinun kanssasi turvallisesti ja tehokkaasti kohti tavoitettasi. Suunnitelmat ja harjoitukset räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti tarpeidesi mukaan.

Lumo Trainerin käyttö voi kuulostaa vain filmitähtien ja huippu–urheilijoiden oikeudelta. Tosiasia on, että suurin osa Lumo Trainereiden asiakkaista on tavallisia liikkujia, jotka haluavat saavuttaa tulokset varmemmin ja hyvällä motivaatiolla. Lumo Trainerin käyttö on yhä suositumpaa, koska se tuottaa tuloksia riippumatta kuntotasosta tai iästä.

Lumo Trainer on juuri sinua varten - > Sinä itse valitset, kuka on sinulle paras Lumo Trainer. 

 

Henkilökohtaista ravinto-ohjausta ja seurantaa

Ei niksejä, kiksejä tai jojoiluja, vaan ammatilaisten neuvoja ja motivointijujuja jokapäiväiseen, suomalaiseen ruokavalioon yhdistettynä terveelliseen säännölliseen liikuntaan elämäntapana - kaiken tämän tavoitteena pysyvästi terve, uusi, kauniimpi ja kaikessa energisempi - Sinä!

Ravinto-ohjaukseemme kuuluu myös tuloksien säännöllinen seuranta - kun kerran päästään vauhtiin, niin huolehditaan, että se myös säilyy.

 

Tutustu tästä Lahden Lumo trainereihin! http://liikuntakeskuslumo.fi/lahti_lumotrainer

Tutustu tästä Nastolan Lumo trainereihin! http://liikuntakeskuslumo.fi/nastola_lumotrainer