Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Maksat vain siitä mitä valitset

Miksi Lumo?

 

Lumo on erilainen

LUMO Liikunta- ja Hyvinvointikeskus on tarkoitettu tavallisille kunto- ja terveysliikkujille. Haluamme tehdä liikunnasta helpommin lähestyttävää ja hauskempaa. Meiltä löydät mukavan henkilökunnan, muita samanhenkisiä liikkujia ja palvelut jotka ovat suunniteltu tekemään liikunnasta hauskempaa! Kaikissa keskuksissamme on myös järjestetty ammattitaitoinen lastenhoito.

 

Lumo Liikuntakeskukset

Lumo Liikuntakeskukset ovat monipuolisia liikunta- ja hyvinvointikeskuksia. Tarjolla on paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, lastenhoitoa, moderneja laitteita sekä monipuolinen kuntosali!

 

Räätälöidyt palvelut

Meillä liikut juuri sinulle sopivalla vaihtoehdolla ja maksat vain siitä, mistä itse haluat. Jos et tarvitse Lumo Traineriä, ryhmäliikuntatunteja, kuntotestejä, kuntosaliohjelmaa tai mikäli et halua osallistua valmennusryhmään, et maksa niistä! 

Meillä voit itse valita haluatko liikkua kuukauden tai kaksi, loppuvuoden vai haluatko pidempiaikaisen treenimahdollisuuden edullisempaan hintaan. Meillä ei ole koskaan pakko sitoutua, ellet itse halua sitoutua oman terveytesi pysyvään ylläpitämiseen miellyttävissä puitteissa.

*ks. alla esimerkkivaihtoehdot

 

Painonhallinta, laihdutus

Tarjoamme säännöllisesti uusia painonhallintakursseja tai voit ammattitaitoisten Lumo Trainereidemme kanssa koska tahansa laatia henkilökohtaisen painonhallinta- / ruokavaliosuunnitelman.

Tule tutustumaan! Täytä yhteystietosi vasemmalla olevaan lomakkeeseen niin saat henkilökohtaisen esittelyn, tai tule suoraan käymään, kun sinulle sopii!

 

Eläkeläiset ja opiskelijat

Edullisemmat hinnat, kattava tarjonta päivisin ja yökortti vielä edullisempaan hintaan.

 

Tutustuminen

 Lumolle pääset tutustumaan ensimmäisen kerran ilmaiseksi!

 

HINNOISTA:

Meillä maksat siitä mitä valitset, vaihtoehtoja on siis paljon - joten kysy paikan päältä lisää! 

Hinnat alkaen 24,90€/4vko (Kello 21-07, opiskelijat, eläkeläiset, kotiäidit, työttömät, varusmiehet. Mikäli et kuulu aleryhmiin hinta alk. 29,90€/4vko)

Nastolan hinnasto: http://liikuntakeskuslumo.fi/nastola_miksilumo

Lahden hinnasto: http://liikuntakeskuslumo.fi/lahti_miksilumo

Tähän räätälöit päälle omat haluamasi palvelut, ja vuorokaudenajat - koska haluat liikkua.

 

 Lue lisää kanta-asiakkuudesta täältä http://www.liikuntakeskuslumo.fi/nastola_yhteistyokumppanit

*kanta-asiakas hinnastosta. Kanta-asiakkuus 49,90€/kalenterivuosi. 18kk kortin kokonaishinnaksi tulee alkaen 460,65€. 12kk kortin kokonaishinnaksi tulee alkaen 351€, joustavan sopimuksen voi purkaa kesken sopimuskautta maksamalla käytetyltä ajalta vastaavan palvelukokonaisuuden irtohinnan) Edullisin Personal Trainer- hintavaihtoehto edellyttää tavoitteiden asettelua 12kk tai 18kk jaksoon. 

 

Meillä voit myös maksaa useimmilla liikuntaseteleillä: