Liikuntakeskus Lumo

Nastola

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Tehdastie 10, 15560 Nastola    045 204 8227     asiakaspalvelu@lumonastola.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Tuloksiin ammattilaisen avulla

Mitä SINÄ haluat saavuttaa?

Lumo Valmennus on paras tapa auttaa Sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi kuntosalilla.

Ammattitaitoinen Lumo Trainer vie Sinut kohti omaa henkilökohtaista tavoitettasi tavalla, joka sopii juuri Sinulle. Kaikki valmennukset räätälöidään aina henkilökohtaisten tarpeiden ja ominaisuuksien pohjalta. Voit olla varma, että saat osaavaa ja ammattitaitoista opastusta.

Haluatko kenties juosta maratonia? Sitoa itse jälleen kengännauhasi? Haluatko saada enemmän irti omasta lempilajistasi? Oletko menossa naimisiin tai haluatko muuten päästä kuntoon? Tarjoamme Sinulle projektiasi  tukevan valmennuksen, oli tavoitteenasi sitten painonhallinta, kiinteytys tai lihasmassan kasvatus.

Lumo Trainerin avulla opit tekemään liikkeet oikein, ja niin liikunta kuin ravinto-ohjelmasi räätälöidään tavoitteidesi mukaan.

Valmennus sisältää mm. henkilökohtaisia tapaamisia trainereiden kanssa, suunnittelua, käytännön harjoittelua, valvontaa sekä motivointia.

Mietityttääkö Lumo Trainer Valmennus? Trainerin käyttö voi kuulostaa vain filmitähtien ja huippu–urheilijoiden oikeudelta. Tosiasia on, että suurin osa Lumo Trainereiden asiakkaista on tavallisia liikkujia, jotka haluavat saavuttaa tulokset varmemmin ja hyvällä motivaatiolla. Valmennuksen käyttö on yhä suositumpaa, koska se tuottaa varmoja tuloksia riippumatta kuntotasosta tai iästä. Saat tutustumistunnin kuntosalin puolelle Lumo Trainerin ohjauksessa hintaan 25 €.

 

OTA YHTEYTTÄ

Ohjausta, kuntoa ja palveluamme koskevissa asioissa tai jos mielessä on muuta kysyttävää tai kommentoitavaa, ota yhteyttä:

asiakaspalvelu@lumonastola.fi / p. 045 204 8227

Katja Vilén, FAF:n Personal Trainer, asiakaspalvelu@lumonastola.fi / puh.0405691436

 

 

 

Karoliina Kaikko, liikuntaneuvoja ja personal trainer, karoliina.kaikko@lumolahti.fi /puh. 045 896 8283