Liikuntakeskus Lumo

Nastola

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Tehdastie 10, 15560 Nastola    045 204 8227     asiakaspalvelu@lumonastola.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat poikkeusaikataulun mukaan  

 
Arvoisat Liikuntakeskus Lumon asiakkaat,
 
me Lumolla otamme koronaviruksen vakavasti ja asiakkaidemme terveys on meille etusijalla. Koronatilanteen huonontuessa ja rajoituksien kiristyessä, otamme tilanteen huomioon palvelutarjonnassamme. Teemme palveluihimme muutoksia, jotka ovat voimassa seuraavat kolme viikkoa eli 8.-28.3.2021.
 
• Liikuntakeskus Lumon kuntosali on toistaiseksi käytössä normaalista.
 
• Ryhmäliikunta-aikataulua tullaan tiivistämään, tunnin osallistujamäärät rajataan kuuteen asiakkaaseen ja tunnit kuvataan livenä Lumon ryhmäliikkujien suljettuun Facebook ryhmään, jolloin tunnille on mahdollisuus osallistua kotona. Tunnit jäävät ryhmään, jolloin voit katsoa niitä myös myöhemmin.
 
• Lumon asiakkaana saat käyttöösi Les Mills -treenikirjaston veloituksetta. Linkki kirjastoon julkaistaan Facebook ryhmässä viimeistään 8.3. tai voit pyytää linkin sähköpostitse keskuksen asiakaspalvelusta.
 
• Lumon asiakkaana saat vuokrata ryhmäliikuntavälineitä veloituksetta kolmen viikon ajaksi. Vuokraus koskee vain erikseen määriteltyjä välineitä. Vuokraus aloitetaan maanantaina 8.3. ja välineet tulee palauttaa viimeistään 30.3.2021 Välineet ovat vuokrattavissa asiakaspalvelun ollessa avoinna. Välineitä ei saa vuokrata ilman erikseen tehtyä vuokrasopimusta.
 
Mikäli olet varannut paikan jollekin ryhmäliikuntatunnille, vanhat varaukset tullaan poistamaan. Voit varata paikan uudestaan, mikäli tunti järjestetään. Kaikki seuraavan kolmen viikon tunnit pidetään osallistujamäärästä riippumatta, tuntien peruutus ei siis ole voimassa tänä aikana.
 
Toivomme ymmärrystä ja myötäelämistä haastavassa tilanteessa. Hetkellisillä muutoksilla toivomme pääsevämme palaamaan mahdollisimman pian normaaleihin järjestelyihin. Kiitos, kun olet asiakkaanamme!
 
Lisäksi:
 
- Pyydämme asiakkaitamme ottamaan hygienian erityisen vakavasti taudin leviämisriskin pienentämiseksi. Pesettehän kädet ennen salille menoa sekä poistuessanne salilta. Myös laitteet sekä ryhmäliikunta välineet on pyyhittävä huolella käytön jälkeen. 
 
- Suosittelemme sekä asiakkaita että ohjaajia käyttämään kasvomaskia keskukselle saavuttaessa, pukuhuoneissa ja aulatiloissa liikkuessa sekä poistessasi keskukselta. Tunnin aikana maskia ei tarvitse käyttää.

- Huom! Mikäli olet juuri palannut ulkomaanmatkalta tai koette olevanne sairas, ethän tule salille 14 vuorokauteen.
 
 

Yhteiset pelisäännöt ryhmäliikkujille korona-aikana

- Älä tule tunnille jos tunnet olosi sairaaksi.

- Tunneille otetaan vain ilmoittautuneet. Tunnin täytyttyä mukaan ei enää pääse.        

- Tunnille ei saa tulla enää tunnin alkamisen jälkeen.  

- Pidä turvaväli ohjaajaan ja muihin asiakkaisiin, paikat on merkattu lattiaan oranssein raksein. 

- Desinfioi välineet käytön jälkeen.   

- Odota oven ulkopuolella, kunnes edellisen tunnin osallistujat ovat poistuneet salista.

- Tiputa ilmoittautumislappusi salin oven vieressä olevaan ruukkuun saliin tullessasi.

- Hae välineet turvavälejä kunnioittaen. pysy omalla paikallasi tunnin aikana.

 

Huomioithan seuraavat asiat ryhmäliikuntatunteja varatessasi:

Voit varata kerralla paikan vain kahdelle tunnille. Facebook Liveä varten ei tarvitse varata paikkaa. Tunnit ovat varattavissa viikkoa aikaisemmin. 

 

Yleisiä ohjeita ja vinkkejä ryhmäliikuntatunnille

Tunnille tarvitset mukaan sisäliikuntakengät, treenipyyhkeen, juomapullon ja mukavat liikuntavaatteet. 

Oli tavoitteesi sitten aerobinen harjoittelu, lihaskunnon parantaminen tai rasvanpoltto ja kiinteytys, löydät monipuolisesta tuntivalikoimastamme mukavan tavan kuntosi kohentamiseen ja terveyden edistämiseen. Erityisesti Voimala -tunnit ovat hauskoja ja sosiaalisia kiertoharjoitteluhetkiä!

Kehonhuoltotunnit, kuten venyttely, jooga ja pilates ovat pääasiassa rauhallisia kehon ja mielen huoltotunteja. Ne alentavat stressitasoa ja luovat kokonaisvaltaista hyvää oloa. 

Seniori-tunnit: Elämänkokemuksen karttuessa terveyden ja toimintakyvyn ylläpidon merkitys korostuu, joten ohjelma on suunniteltu erityisesti ikääntyvien tarpeita ajatellen, sosiaalista puolta unohtamatta. 

Mukaan voit tulla koska vain! Ensimmäinen käynti on tutustumista, jolloin saat yleisvaikutelman tunnista. Kerro ohjaajalle, että olet tutustumassa, niin hän osaa tarvittaessa antaa sinulle lisäohjeita ja neuvoja.

Palvelumme ovat Sinua varten. Tule rohkeasti mukaan!