Liikuntakeskus Lumo

Nastola

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Tehdastie 10, 15560 Nastola    045 204 8227     asiakaspalvelu@lumonastola.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Työpaikkaliikunta parantaa bisnestä

Kannattava sijoitus

Työkapasiteetin tehostaminen on tärkeä osa yrityksen pyrkimystä kohti asetettuja tavoitteita: tuotannon parantaminen ja sairaspoissaolojen vähentäminen.

Hyvät liikuntamahdollisuudet voivat tukea yrityksen menestystä työntekijöiden hyvinvoinnin ja sitoutumisen ansiosta. Hyväkuntoinen ihminen sairastaa vähemmän ja suoriutuu tehtävistään tehokkaammin.

Paranna tehokkuutta 

Huonokuntoinen ihminen käyttää vain 20-25 % työkapasiteetistaan työpäivän aikana. Säännöllisesti liikkuva ihminen sen sijaan käyttää jopa 50 % kapasiteetistaan.

Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että sairauspoissaolot vähenevät huomattavasti yrityksissä, jotka panostavat työntekijöiden liikuntaan. Toisin sanoen liikunta on hyvä sijoituskohde.

Paranna tiimihenkeä ryhmäliikunnalla

Liikkuminen parantaa bisnestä myös siksi, että se lisää yhteenkuuluvuutta. Esimerkiksi myynti- ja asiakaspalvelun tiimeillä hyvä yhteishenki voi olennaisesti parantaa työn tuloksellisuutta.

Liikunta Lumossa

Jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa jaksamista ja kuntoa omista lähtökohdista. Panostuksesta muodostuu suunnitelmallinen kokonaisuus, jonka tuloksia voidaan seurata ja kehittää yrityskohtaisesti. Palveluiden toteuttaminen ei vie yrityksen omia resursseja.

Tarjoamme yrityksille erilaisia vaihtoehtoja, jotka voivat sisältää mm:

  • Erilaisia yritys- ja kanta-asiakkuussopimuksia
  • Lumo Trainer - palveluita kuntosalilla
  • Painonhallintakursseja
  • Työhyvinvointia lisääviä palveluita (TYHY-päivät, jne.)
  • Yritystunteja
  • Kuntotestaus ja henkilökunnan kuntotason etenemisen seuranta

 

Voimme mielellämme järjestää yhteistutustumistilaisuuksia tiloissamme ja/tai pitää esittelytilaisuuksia teidän tiloissanne.  


Ota yhteyttä ja rakennetaan yrityksellenne sopiva ratkaisu!

Yritysmyynti
Kari Lehti
kari.lehti@lumonastola.fi